Apadrina el teu equipament

Compartir

Durant el curs 2016-2017 la Fundació Joan Brossa, llavors amb seu al MACBA, va integrar-se al projecte ‘Apadrina el teu equipament’ impulsat per la Fundació Tot Raval. Aquest projecte promou el treball conjunt entre els grans equipaments culturals i els centres educatius del barri del Raval per desenvolupar projectes de llarga durada integrats en el currículum acadèmic. La iniciativa aprofita el potencial cultural del territori, amb les diverses formes d’expressió que ofereix per crear propostes educatives adaptades a la realitat de l’alumnat. Cada projecte o apadrinament és singular.

Malgrat que actualment la seu de la Fundació es trobi al Born, el servei educatiu de l’entitat continua participant en el projecte atès que l’esperit del poeta està molt vinculat al barri: el Fons de Joan Brossa es troba al MACBA i la Filmoteca de Catalunya, un dels espais més brossians de la ciutat, es troba al Raval.

D’ençà que la Fundació col·labora en aquest projecte, hem treballat amb tres centres educatius: Escola Collaso i Gil, Escola Mossèn Jacint Verdaguer i INS Milà i Fontanals.