Presentació

A partir del diàleg amb els alumnes i amb els docents volem construir noves maneres de mirar l’obra del poeta amb la voluntat de generar poesia d’una forma més transversal. Brossa no només és actual en el contingut sinó també en la forma i, per tant, hem de restar oberts a noves tendències per tal de generar fissures i construir espais per al qüestionament i el dubte.

Joan Brossa fou un poeta atent als canvis del món, i sempre plantejà la seva feina tant lúdica com críticament. Per això podem aprendre tant amb ell: perquè ens fa pensar mentre riem amb el seu enginy. La diversitat de registres que practicà, unida a la seva recerca permanent, el converteixen en un dels poetes del segle XX més actual, divers, suggestiu i compromès. A la vegada, la senzillesa i l’alè poètic de les seves formes el fan assequible des de les primeres edats.

La nostra oferta educativa està formada per activitats adreçades a tots els nivells educatius, projectes de curs, jornades i càpsules formatives i la consolidació d’un grup de treball format per docents interessats en la transformació educativa i les pràctiques creatives contemporànies.