PostBrossa 2019
Compartir

Les accions presentades en el marc de la primera convocatòria del projecte foren:

Omnivoyeur resort. Venda exclusiva de boira de TerraLab – equip 10. Pretenia mostrar dues maneres de dialogar amb l’espai a Catalunya: una guiada per la sonoritat del territori i una altra determinada pel valor econòmic i l’interès financer que es desprèn del capitalisme.

La instal·lació es va activar en dues ocasions durant les quals el venedor va fer una venda exclusiva de boira.

La sala prohibida d’un col·lectiu d’antiquaris de Barcelona. Mostrava la creació del pare d’una família barcelonina que guardava a casa seva, en un àtic tancat amb clau, maniquins nus i transformats que creaven petites escenes teatrals. Confluïren així l’art trouvé, el ready-made, l’art brut, marginal o outsider i les lluites de l’art oblidat per oferir una mirada que anava més enllà del normatiu.

Les instal·lacions i diorames es van activar en visites exclusives guiades pels descobridors de les estranyes creacions.

L’acció contra la poesia i viceversa de Joan Casellas. S’encarregà de fer un recorregut documental pels 15 anys del festival de poesia d’acció i performance “La Muga Caula”. Es recollia els més de 200 artistes de Catalunya i de tot el món que han nodrit el festival amb les accions però també amb produccions videogràfiques, fotogràfiques i culinàries, les edicions d’artista i dissertacions dialèctiques de tota mena. El conjunt conformà un cos creatiu monumental xopant el territori d’aura artística.

Durant un cap de setmana la Fundació va acollir una síntesi del festival La Muga Caula amb la presència d’artistes destacats presents en la trajectòria del festival i presents, també, en la mostra documental.

Formulari de contacte