Mevaveu

creació de Laura Llaneli
projecte guanyador de PostBrossa 2022

Compartir

El projecte MEVAVEU proposa una instal·lació sonora formada per vuit altaveus que mostri les veus de 8 persones que sentin disconformitat entre la seva veu i el seu gènere en diferents situacions individuals i col·lectives a manera de composició sonora. Una instal·lació com a resultat d’un procés reflexiu grupal en el qual la veu parlada, la veu individual cantada i la veu col·lectiva dins d’un cor són protagonistes. La instal·lació incideix en l’ús de la veu com a identitat més enllà dels cossos associats a elles, no mostrant imatges de les persones participants i sense revelar les seves identitats de gènere, evitant així, una assignació binària de les veus.

CURRÍCULUM
Laura Llaneli (Granada 1986) resideix i treballa a Barcelona. Va cursar estudis musicals i Diplomatura en Disseny Gràfic. És llicenciada en Belles arts i Màster en Art Sonor per la Universitat de Barcelona. Entre els seus premis destaquen Art For Change 2019, Premi Miquel Casablancas 2018, Premi Embarrat 2017 i Barcelona Producció 2014.
El seu treball explora la relació entre la producció i experiència sonora, el llenguatge i les pràctiques de les arts visuals contemporànies. Emfatitza en l’impacte de les variacions sobre patrons i estructures estables en productes culturals, posant a prova la resistència del llenguatge com a codi o el so com a icona social. El seu treball se centra en la producció, educació i recerca artística/musical i els seus projectes es formalitzen en concerts, instal·lacions, performances, o publicacions.