Segueix-nos al:            
 
 
 
Oferta educativa


El Servei Educatiu és un dels nostres pilars atès que si volem donar a conèixer la poesia de Joan Brossa, ho hem de començar a fer des de les escoles. És per això que hem concebut una oferta educativa formada per:

  • Activitats a l’aire lliure
  • Itineraris urbans
Totes les nostres activitats fomenten 
la mirada activa, la reflexió i la creativitat. Els educadors que les realitzen, a banda de conèixer en profunditat la matèria, interactuen constantment amb els alumnes mitjançant el diàleg i el desenvolupament de dinàmiques de participació. 

El fet de comptar amb la col·laboració d’institucions (Filmoteca de Catalunya i MACBA) així com amb la participació d'entitats dedicades al foment de l'art i de la literatura des del vessant educatiu (Experimentem amb l'art i Tantàgora Serveis Culturals) contribueixen a enriquir el projecte.

 


Per tal de construir ponts entre la Fundació i les escoles i instituts del país, organitzem sessions formatives per a docents, preparem diades poètiques a les escoles, coordinem jornades educatives i proposem projectes de curs. Volem formar part de l’educació de les noves generacions i aconseguir que la poesia sigui entesa d’una forma més polièdrica i transversal. 

També formem part de l'equip de treball "Apadrina el teu equipament", un projecte educatiu que coordina la Fundació Tot Raval, i donem suport a 
iniciatives com el “Premi Pissiganya de Poesia Escolar” i el “Concurs Tísner de Creació de Jocs en Català” promogut per Plataforma per la Llengua.
>> DESCARREGUEU-VOS LA NOSTRA OFERTA EDUCATIVA <<


Si esteu interessats en alguna de les nostres activitats educatives o bé voleu treballar la poesia de Joan Brossa a l’aula, envieu un correu a: jbarnes@fundaciojoanbrossa.cat


 
C/ La Seca, 2. 08003, Barcelona > (+34) 934589994 > fundacio@fundaciojoanbrossa.cat